Data Engineer / Data ScientistBen je bezig met Data Science of Data Engineering en wil je verder. Meer leren en sparren met collega's? Dan is werken bij Nippur iets voor jou.

Bij Nippur houden we ervan om voor onze klanten te helpen met een passende data oplossing. Of de vraag nu gaat over techniek, datalogistiek, definities of gebruikers. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg, hoe complex ook.

Ben jij een leergierige, vrolijke, creatieve en tikkeltje eigenwijze Data professional? En zoek jij een leuk bedrijf waar kennisdeling en samenwerken met vakgenoten voorop staat? Lees dan vooral verder, want wij zoeken jou.


WAT WIJ JE BIEDEN
Via Nippur werk jij aan Data Science en Data Engineering bij grote en middelgrote bedrijven. Elke klant heeft zijn eigen vraagstukken, waar een slim begrip van de data noodzakelijk is om het verschil te maken. En iedere klant zoekt naar een optimale mix van mensen, organisatie en techniek. Wij bieden je de kans om jouw kennis en toegevoegde waarde in te zetten bij deze trajecten. Daarin neem je een verantwoordelijke rol en inspireer je jouw collega’s en de klant.

Nippur bestaat uit een fijn team van ruim 20 enthousiaste, gedreven BI & Data professionals. Wij houden van ons werk en leren van elkaar. Wij organiseren kennissessies en sociale teamactiviteiten. Hierdoor kennen we elkaar en is onze band onderling en met Nippur sterk en positief.

Wij vinden een goede werk-privébalans belangrijk. Onze klanten en projecten liggen in het zuiden of oosten van Nederland. Wij doen ons best de woon-werkafstand voor onze mensen acceptabel te houden. Uiteraard bieden wij jou een marktconform salaris en bijbehorende extra’s op basis van jouw ervaring.

JOUW PROFIEL
Jij weet dat klanten acties willen uitvoeren op basis van goede informatie. Als Data professional benader jij de vraagstukken vanuit jouw vakkennis. De oplossingen werk je uit in overleg met de gebruikers in de business. En als je inspiratie zoekt, dan vraag je het jouw collega’s en zelf deel je jouw kennis ook met plezier.

Je hebt ervaring op het gebied van advisering, ontwerpen en/of de realisatie van Data oplossingen. Denk daarbij aan rollen als architect, data scientist, data engineer of een combinatie hiervan.

DAARNAAST HEB JIJ
 • een hbo- of wo-diploma;
 • kennis van statistische en econometrische modellen;
 • technische kennis op het gebied van data lakes, hadoop, R, Python & Spark;
 • kennis van de verschillende architectuurbenaderingen op ons vakgebied;
 • consultancyvaardigheden.

 • ENTHOUSIAST GEWORDEN?
  Stuur dan je motivatie met cv naar ons op. Mocht je één van onze consultants al kennen, dan horen we dat graag. Wij kijken ernaar uit om jou te leren kennen!

  Voor Zuid-Nederland
  Suzanne van Es
  suzanne.vanes@nippur.nl

  Voor Oost-Nederland
  Henri Oostindie
  henri.oostindie@nippur.nl