Suzanne van Es
“Het fascineert mij wat data en goede informatie kunnen doen voor de klant. Hoe het kan helpen om doelen te halen, processen te verbeteren of nieuwe diensten te ontwikkelen. Ik doe mijn werk met veel plezier en haal mijn passie uit het creëren van goed werkende BI, data science en Big Data-oplossingen. De laatste jaren ben ik steeds vaker bezig met het aansturen van ontwikkelteams bij de klant, dan met zelf programmeren. Daar is het mijn doel om te zorgen dat elk teamlid optimaal kan functioneren en in zijn kracht zit. Het is heerlijk om mensen onder mijn handen te zien opbloeien, terwijl we samen werken aan mooie projecten in mijn vakgebied.”
Suzanne van Es-Dullemond (1973, Industrial engineering and Business Sciences – Fontys Hogescholen). Suzanne is Managing Partner van Nippur Zuid met focus op coaching en ontwikkeling van medewerkers. Als consultant zoekt en vindt zij oplossingen op vragen van klanten, waarvan de klant nog niet wist dat hij ze kon stellen. Zij zorgt ervoor dat de data van de klant zo optimaal mogelijk wordt verwerkt om uiteindelijk de business te verbeteren.