LIANNE RINGOIR
consultant

DATA ANALYSE – TOEPASSEN – SAMENWERKEN

Mijn kracht zit in het investeren in een goede vraagverheldering en probleemanalyse én het vertalen van technische oplossingen naar bruikbare dataproducten. Mijn achtergrond als psycholoog helpt me om goede gesprekken te voeren en de juiste informatie boven water te krijgen. Ik krijg veel energie van samenwerken met inhoudelijke experts zodat oplossingen zo goed mogelijk aansluiten bij de problemen in de praktijk. Ook geef ik graag advies hoe je data op een slimme manier inzet in je organisatie.

PIZZA – CAMPERREIZEN – DE TUIN IN

In mijn vrije tijd sta ik regelmatig in de keuken; ik hou enorm van Italiaanse gerechten en de mediterrane keuken. Samen met mijn man heb ik ons eigen pizzarecept geperfectioneerd. Ik ben ook graag bezig in de tuin of lekker aan het wandelen in de bossen, en lezen doe ik elke dag. Daarnaast gaan we met ons gezin (man en 1 zoon) graag op pad met onze eigen camper.

Lianne schrijft ook leuke blogs!
Lees ze hier 

Maak ook kennis met deze medewerkers

5 juli 2022
Stefan Cardon
Roald Hendriks consultant Analytisch – Realistisch – Oplossingsgericht Ik word vrolijk van de situatie waar ik samen met de opdrachtgever oplossingen kan bouwen die ook daadwerkelijk […]
30 juni 2022
Maarten Ketelaars
MAARTEN KETELAARSpartner – consultant BUSINESS DEVELOPMENT – KWARTIERMAKEN – COACHEN Ik haal het meeste plezier uit de klantsituatie en dat is op alle vlakken. Het begint […]
30 juni 2022
Suzanne van Es
Suzanne van Espartner – consultant STRUCTUREREN – ORGANISEREN – COACHEN Het fascineert mij enorm wat je allemaal kan met data. Daarom vind ik het zo leuk […]
28 juni 2022
Mayke van Ganzewinkel
Mayke van Ganzewinkel consultant DATA LIEFHEBBER – MACHINE LEARNING – ENTHOUSIAST In mijn werkende leven heb ik verschillende datafuncties mogen vervullen waarvan ik de functie van […]
21 juli 2022
Tim Hanssen
Marcel Hintzen consultant DATA WAREHOUSING – KWALITEIT – DUURZAME OPLOSSINGEN Ik ontwerp graag oplossingen die duurzaam zijn, dus waar onze klanten lange tijd profijt van hebben. […]
29 juni 2022
Maarten Manders
Maarten Mandersdeveloper SOFTWARE DEVELOPMENT – QUALITY ASURANCE – DOORZETTEN Ik ben begonnen bij de Nippur familie als softwareontwikkelaar bij QOSQO. Nu ben ik bezig met de […]