Marieke Roelofs
consultant

DATAGRAVEN – ONTWIKKELEN – TESTEN

Ik krijg energie van sparren met collega’s, zowel Nippur-collega’s als collega’s bij opdrachtgevers. Samen de voors en tegens afwegen en iets inbrengen waar de ander nog niet aan had gedacht. Daarnaast kan ik er ook van genieten om in mijn eentje achter de laptop grondig in de data te duiken om bronanalyse te doen en te testen of we e.e.a. correct hebben ingebouwd. Nog leuker is het om op zoek te gaan naar de oorzaak van een fout (zoals dubbele of ontbrekende gegevens of verkeerde berekeningen) en deze vervolgens te verhelpen. Mooi aan dit vakgebied is dat je steeds blijft leren en dat er veel interessante onlinecursussen zijn.

 

HARDLOPEN – BUITEN – SPAANS

Privé ben ik al net zo leergierig als in het werk. Ik studeerde Klassieke en Keltische Talen en ben de laatste jaren intensief bezig met Spaans. Verder ben ik heel graag buiten, bijvoorbeeld in het bos met onze hardloopvereniging, of tijdens vakanties wandelend met een rugzak van herberg naar herberg. Ik liep al eens vijf weken de Camino de Santiago en droom van de Kungsleden-route in Noord-Zweden. Mijn liefde voor buitenactiviteiten probeer ik over te brengen op mijn neefje en nichtje door met ze te gaan kamperen en hardlopen

Marieke schreef een interessante blog:

This is the heading

Maak ook kennis met deze medewerkers