Chantine Huigevoort gaat de uitdaging aan bij NIPPUR

 
 
Chantine kende Nippur al vanuit een vroegere samenwerking. Dat is haar altijd bijgebleven en ze heeft voor Nippur gekozen voor de volgende stap in haar carrière. Ze heeft veel zin om als consultant te worden ingezet. 
Welkom Chantine!

 

Chantine: 7 jaar geleden startte ik als stagiaire bij mijn vorige werkgever en groeide in datzelfde team naar de rol van Adviseur Market Intelligence. Elk jaar stond er een nieuwe uitdaging te wachten. In mijn eerste jaar mocht ik direct kennismaken met Nippur omdat het datawarehouse gemigreerd werd en ik betrokken was vanuit Marketing & Verkoop. Verder heb ik me voornamelijk beziggehouden met de data-analyses voor productontwikkeling, de introductie van Just, herintroductie van CZ-direct en als afsluitend project Prognose & Pricing. Bij dit laatste project was ik projectleider waar we met verschillende teams en verschillende voorspelmethoden bepaalden hoeveel verzekerden er verwacht konden worden en tegen welke premie.  

In mijn vorige baan heb ik samengewerkt met Nippur en dat was altijd erg prettig. De samenwerking met Suzanne en Pieter is me altijd bijgebleven. Ze waren eerlijk, oprecht en draaiden er niet omheen. Dit past heel goed bij mij. Verder is het een regionale speler en staat werk-privé-balans op het vizier. Dit past op dit moment heel goed bij mij met twee jonge kinderen.

Na zeven jaar een vaste plek te hebben gehad, heb ik heel veel zin om verschillende bedrijven te leren kennen. Inhoudelijk kent ieder bedrijf zijn eigen uitdagingen en elke cultuur is anders. Daarnaast wil ik me graag onderdompelen in alle kennis die in huis is bij Nippur. Hiermee wil ik me op alle fronten blijven ontwikkelen en blijven leren.“