Business Intelligence


Business Intelligence (BI) is de manier waarop we van ruwe data, nuttige informatie of intelligente rapportages maken. Op basis van jouw strategie realiseren wij bruikbare en waardevolle resultaten. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan dashboards waarin je in een oogopslag inzicht krijgt in de kwaliteit van je operationele processen. We maken daarbij vaak gebruik van een BI-architectuur die bestaat uit een datawarehouse.

BUSINESS INTELLIGENCE PROJECTEN

BI voor jouw bedrijf

Een goede BI-oplossing begint bij een goed begrip van jouw organisatie, de branche waar je deel van uitmaakt en begrip van de processen die je hebt ontwikkeld om in de markt te kunnen acteren. Nippur consultants hebben in veel verschillende branches voor toonaangevende bedrijven gewerkt. Wij zijn daardoor vertrouwd met de unieke eigenschappen van de diverse branches. Of het nu gaat om hightech electronics, het bank- en verzekeringswezen, de gezondheidszorg, onderwijs- of retail-organisaties, wij zijn in staat om ‘best-practices uit één branche te introduceren in een andere. Wij merken dat juist deze kruisbestuiving van grote waarde is voor onze klanten.Implementatie van Business Intelligence

Onze consultants fungeren als de brug tussen business en IT binnen jouw organisatie. Wij zijn in staat om de wensen vanuit de business te vertalen naar concrete toepassingen binnen IT. Daarbij houden we rekening met de belangen van alle stakeholders en de mogelijkheden van de organisatie met de beschikbare data.

Wij zijn in staat om daarin de leidende rol te pakken. Zo kunnen we medewerkers coachen in het opbouwen van kennis en het werken met de business intelligence-oplossingen. Onze informatie-modelleringsmethode is een uniek instrument om de informatieanalyse efficiënt en effectief uit te voeren. Daarna kunnen we dan een onderbouwde keuze maken voor de te gebruiken technologie. Zo leggen wij een degelijk fundament voor een BI-oplossing, die goed aansluit bij de behoeften binnen jouw organisatie.