Data Science


Wil je aan de slag met voorspellende modellen om jouw businessprocessen te verbeteren, nieuwe kansen te omarmen en bedreigingen het hoofd te bieden? Met de kennis en ervaring van de data scientists van Nippur en de nieuwste technologieën kan die wens werkelijkheid worden. Onze data scientists helpen bij het identificeren en uitwerken van mogelijke toepassingen en het op verantwoorde wijze implementeren van deze toepassingen in jouw organisatie.
Dankzij nieuwe technologieën komen denkprocessen, die toegedeeld waren aan een beperkte groep specialisten, binnen handbereik om geautomatiseerd worden. Voor een goed gebruik van deze technologieën is een diepgaande kennis van voorspeltechnieken nodig. Nippur helpt bedrijven op diverse manieren.

In ons team hebben we data scientists met een gedegen kennis, meestal vanuit een Econometrische achtergrond. Zij weten precies te bepalen in welke gevallen welke hulpmiddelen ingeschakeld moeten worden. We hebben ook een samenwerking met Universal IT om platformen beschikbaar te maken op het moment dat men zelf nog niet de middelen beschikbaar heeft.

Dankzij de inzet van onze data science-competentie kunnen businessprocessen verbeterd worden én kunnen de medewerkers van onze klanten slimmer met hun tijd omgaan om echt te sturen. Samenwerking is cruciaal, want een begrip van wat er gebeurt blijft van belang. De mens moet namelijk zelf in-control blijven.