Data Science


Wil je aan de slag met voorspellende modellen om jouw business processen te verbeteren? Met de kennis en ervaring van Nippur in data science en nieuwste technologieën kan die droom wellicht werkelijkheid worden. Zo kan jouw bedrijf het denkwerk dat nu door enkele specialisten gedaan wordt automatiseren. Al blijven er natuurlijk mensen in-control om met de voorspellingen aan de slag te gaan!
Dankzij nieuwe technologieën komen denkprocessen, die toegedeeld waren aan een beperkte groep specialisten binnen handbereik om geautomatiseerd worden. Voor een goed gebruik van deze technologieën is echter een diepgaande kennis van voorspeltechnieken nodig. Nippur helpt bedrijven op diverse manieren.

Allereerst hebben we data scientists met een gedegen kennis, meestal vanuit een Econometrische achtergrond. Daardoor snappen ze goed in welke gevallen welke hulpmiddelen ingeschakeld moeten worden. Daarnaast hebben we een samenwerking met Universal IT om platformen beschikbaar te maken op het moment dat men zelf nog niet de middelen beschikbaar heeft.

Dankzij de inzet van onze data science competentie kunnen business processen verbeterd worden én kunnen de medewerkers van onze klanten slimmer met hun tijd omgaan om echt te sturen. Samenwerking is echter cruciaal, want een begrip van wat er gebeurt blijft van belang. De mens moet namelijk zelf in-control blijven.