Ricardo Jacobs
consultant

DASHBOARDING – DATA MODELLEREN – DATA GOVERNANCE

Ik geloof in het opbouwen van goede relaties waarbij er voor alle partijen waarde gecreëerd wordt. Mijn nieuwsgierigheid en betrokkenheid zijn waardevolle eigenschappen gebleken in het opbouwen van dergelijke relaties. Bij nieuwe klanten weet ik snel mijn weg te vinden en voormalige klanten komen geregeld bij mij terug. Men beschrijft mij meestal met woorden als: ijverig, rationeel, betrokken.
Binnen Nippur krijg ik de ruimte om mezelf te blijven ontdekken, zowel door te wisselen van rol, als door trainingen of juist door tijd voor mezelf.

HUISJE – BOOMPJE –  BABY

Gezien ik gedurende de dag al genoeg achter de laptop zit, besteed ik mijn vrije tijd graag aan activiteiten met mijn handen. Dit betekent dat ik geregeld met verbeteringen rondom het huis, of in de tuin bezig ben. Ik haal veel voldoening uit DIY-projecten en ben continu op zoek naar een project om nieuwe vaardigheden te leren. Als vader van twee jonge kinderen besteed ik mijn vrije tijd ook graag aan het observeren van deze avonturiers gedurende hun ontdekkingstocht door het leven.

Maak ook kennis met deze medewerkers