Erik Poelhuis
consultant

ENGINEERING – CLOUD – ARCHITECTUUR

Waarde toevoegen, daar gaat het mij om. Voor mij is een Data & Analytics oplossing en de technologie die daar bij komt kijken een middel om een doel te bereiken. De juiste business drivers zijn voor mij daarvoor van belang om een oplossing goed te kunnen uitnutten. Als data engineer/architect neem ik graag het voortouw en maak graag mijn handen ‘vuil’. De afgelopen 15 jaar heb ik uitgebreide ervaring opgedaan in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van complexe Data & Analytics omgevingen die waarde toevoegen aan de klant en haar processen.

FAMILIE – TECHNIEK – FORMULE 1

In mijn vrije tijd ben ik vooral een familie-man. Met mijn vrouw en onze 3 kinderen maak ik graag uitstapjes, ga op bezoek bij familie of maak een mooie vakantie met onze caravan. We zijn wat dat betreft ook echte Bourgondiërs: eten, drinken en gezelligheid zijn heel belangrijk.

Naast mijn gezin krijg ik energie van (praktisch) alles wat met techniek te maken heeft. Ik klus daarom graag om en aan ons huis. Elektronica, netwerken, domotica en installatie techniek zijn daarbij mijn favorieten. Als ik niet bezig ben met mijn gezin of aan het klussen ben dan spendeer ik graag tijd aan het kijken naar Formule 1. De afgelopen 25 jaar volg de ontwikkelingen in de sport op de voet en samen met vrienden slaan we zelden een wedstrijd over.

Maak ook kennis met deze medewerkers