Erwin Adriaans
consultant

ANALYTISCH – STRUCTUUR – DATAKWALITEIT

Data biedt ontzettend veel mogelijkheden, maar daarvoor moet de data wel goed verwerkt zijn. Dit is waar ik graag mee bezig ben: nadenken over hoe we dit het beste kunnen aanpakken en vervolgens oplossingen ontwerpen, bouwen en onderhouden. Een belangrijk aspect hierbij is het monitoren van de kwaliteit van de data, zodat deze altijd optimaal blijft. Daarnaast vind ik het leuk om mijn kennis te delen met klanten en bij te dragen aan de verspreiding van expertise binnen het team. Samen werken aan het maximaliseren van de waarde die we uit de data halen.

HARDLOPEN – ACTIEF – GEZELLIGHEID

Sinds een aantal jaar ben ik behoorlijk fanatiek gaan hardlopen en heb ik al meerdere marathons gelopen. Ik speel weleens een potje squash of in de zomer rijd ik regelmatig rond op mijn wielrenfiets. Weekenden of langer gaan wandelen met een rugzak in de natuur vind ik ook erg leuk. Naast sporten geniet ik er ook van om lekker te eten en een drankje te doen met vrienden en familie. 

Bekijk Erwins profiel op LinkedIn

    Maak ook kennis met deze medewerkers