Gilles Pol
consultant

ORGANISEREN – OPLOSSINGEN – ENTHOUSIASME

Ik ben het liefste bij de klant, een netwerk opbouwen, de vraag achterhalen, een oplossing definiëren  en ervoor zorgen dat het geregeld wordt. Dat moet de klant rust geven, het vertrouwen dat het voor elkaar komt. Ik vind het leuk om een team op te bouwen, een team beter te maken, samen met een team een oplossing uit te werken, de weg te wijzen. De oplossing waar we als team aan werken, moet in de eerste plaats waarde voor de klant leveren. Even belangrijk vind ik het om daarbij duurzaamheid en flexibiliteit in de oplossing mee te nemen, een delicate balans. Ik vind het ook nog steeds leuk om met m’n vingers aan de code te zitten, om zo mee te kunnen praten en denken met ontwikkelaars. Mijn werk doe ik vol enthousiasme, met passie voor data en ondertussen ruim 20 jaar ervaring in veel verschillende rollen in het datadomein.

KAMPEREN – SPORTEN – ACTIEF

In mijn vrije tijd ga ik graag sporten. Ik squash, ik zwem, ik loop hard, ik ski, en wandelen doe ik ook graag. Als ik niet zelf aan het sporten ben, dan coach/train ik met veel plezier het voetbalteam van de jongste of ik ga kijken bij het voetbalteam van de oudste. Als gezin gaan we graag kamperen; In het voorjaar met familie en vrienden in de omgeving van Winterswijk, In de zomer een actieve kampeervakantie waarin we veel verschillende plekken ontdekken en veel (sportieve) activiteiten ondernemen. Als er dan nog tijd over is, ga ik graag met vrienden lekker uit eten of een mooi speciaalbiertje drinken, of sporten natuurlijk!

Maak ook kennis met deze medewerkers