In februari maakt Ricardo Jacobs de overstap naar Nippur

Begin februari start Ricardo Jacobs bij Nippur als BI-specialist. Hij heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan met het maken van interactieve dashboards, o.a. in Qlikview en PowerBI, voor verschillende bedrijven. Ook gaf hij trainingen op het gebied van data visualisatie en business intelligence.

Zijn keuze voor Nippur werd ingegeven door de wens om een volgende stap zetten in zijn carrière, liefst in het zuiden van het land. Hij zocht een plek waar hij zichzelf en zijn kennis van data science en data-analyse verder zou kunnen ontwikkelen. Juist de aanwezigheid van de ervaren en enthousiaste collega’s in het vakgebied, maakt Nippur voor hem dé plek om verder te groeien in kennis en skills.

Nieuwe uitdaging en ambities

Zijn huidige leidinggevende kende Nippur overigens ook uit eigen ervaring. Ondanks dat zijn werkgever hem niet graag liet gaan, steunde hij Ricardo’s keuze voor een volgende stap. De positieve ervaringen met Nippur uit het verleden, droegen bij aan zijn enthousiasme. De prettige gesprekken met Nippur maakten het voor hem helemaal af. Dit is de juiste plek voor hem!

Daarnaast hoopt hij ook zijn kennis van het geven van trainingen en coaching goed te kunnen gebruiken. Zowel intern bij Nippur, als bij de klant kijkt hij ernaar uit om gebruikers en collega’s daarmee te helpen en begeleiden. En wij geven hem uiteraard graag de gelegenheid om bij onze klanten data niet alleen centraal te stellen, maar ook optimaal in te zetten. Wij kijken ernaar uit om samen met Ricardo onze klanten te helpen om méér te doen met hun data!