Mayke van Ganzewinkel
consultant

DATA LIEFHEBBER – MACHINE LEARNING – ENTHOUSIAST

In mijn werkende leven heb ik verschillende datafuncties mogen vervullen waarvan ik de functie van datascientist het allerleukst vind. Ben je op zoek naar een enthousiaste datascientist dan kan je zomaar bij mij uitkomen. Ik vind het leuk om niet alleen naar het verleden te kijken maar juist ook naar de toekomst zodat je als bedrijf beter weet waar je naartoe gaat en dat je bij kan sturen wanneer het nodig is. Hier gebruik ik machinelearningtechnieken voor en natuurlijk de nodige ervaring om tot goede conclusies en adviezen te komen. 

KLEIN – FIETSEN – KATTEN

In mijn vrije tijd ga ik graag een stuk wandelen of fietsen met mijn man. Ook gaan vrienden/familie regelmatig mee. Lekker buiten in de natuur actief zijn. Maar tegen een dagje shoppen met vriendinnen of op een terrasje zitten in de zon zeg ik ook zeker geen nee. Om te relaxen ga ik graag naar thermaal baden of kijk ik een leuke serie/film thuis op de bank met een kat op schoot.

Bekijk Maykes profiel op LinkedIn

RECENTE OPDRACHTEN

    Maak ook kennis met deze medewerkers