Wij stellen graag voor:
Marc Sanders
werkzaam bij
Nippur sinds 2002!
 

Naam: Marc Sanders 

Werkzaam bij Nippur sinds: oktober 2002 

Klant: Custom Support Group 

Marc is één van de mede-oprichters van Nippur. Hij werkt als datawarehouse-architect, of, als je het in een moderner jasje steekt, als data-engineer bij Nippur. Tijdens zijn loopbaan bij Nippur heeft hij al bij 14 bedrijven binnen mogen kijken en momenteel werkt hij bij Customs Support Group (CSG). “Het afgelopen jaar ben ik het meest trots op het feit dat we (Nippur & CSG), misschien wel als eerste in Europa, een oplossing hebben neergezet die gebaseerd is op het EUCDM (European Customs Data model)”. 

Enthousiast vertelt hij verder. “Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik keer op keer een grote puzzel mag leggen. Een datawarehouse staat midden tussen de data leverende systemen en de afnemende gebruikers.” De uitdaging is bij elke klant anders omdat de informatiebehoefte en de onderwerpen enorm kunnen verschillen. “Eerst is er nog niks naast, vaak nog, vage wensen en ideeën. Een DWH is ondersteunend in het bouwen van een solide dataoplossing die bijdraagt aan het doel dat hoort bij deze wensen en ideeën.” 

Naast werken bij verschillende klanten werkt hij ook graag bij Nippur. Marc noemt 3 belangrijke pilaren die bijdragen aan zijn werkplezier bij Nippur. “Bij Nippur maakt het echt uit wat jij doet, dat jij er bent en dat je goede dingen doet. Je doet ertoe! Er is een fijne balans tussen je eigen belangen, de klantbelangen en de Nippur belangen. Er wordt naar gehandeld ”