Mohammad Yasin
consultant

DOORZETTINGSVERMOGEN – INNOVATIE – SAMENWERKEN
Vanaf mijn jeugd heb ik altijd een passie gehad voor het ontrafelen van uitdagende problemen en het verkennen van nieuwe terreinen. Mijn huidige focus ligt op het bedenken van doeltreffende dataoplossingen en het volledige proces van ontwerp, ontwikkeling, testen en onderhoud van deze oplossingen. Ik vind het leuk om te zien hoe bedrijven streven naar het verkrijgen van waardevolle inzichten uit data en op basis daarvan doordachte beslissingen proberen te nemen. Het aangaan van complexe uitdagingen spreekt me aan, en ik geniet van het delen van mijn kennis met klanten, collega’s en teamgenoten.
ACTIEF – GEZELLIGHEID – PASSIE

Als kind leerde mijn vader me schaken, iets wat ik koester. Maar in de loop van de tijd vervaagde deze hobby een beetje. Niettemin blijft schaken een speciale plaats in mijn hart innemen, en zo nu en dan herleef ik die oude passie.

Ik hou ook van gamen, lekker in andere werelden duiken. Om fit te blijven, fitness ik soms. En dan is er Netflixen, waar ik van geniet in mijn vrije tijd. Maar het beste is tijd doorbrengen met familie en vrienden. Het is gewoon een mix van leuke dingen: schaken voor herinneringen, gamen en Netflixen voor ontspanning, fitness voor actief blijven, en kostbare tijd met dierbaren.

Bekijk Mohammad’s profiel op LinkedIn

RECENTE OPDRACHTEN

    Maak ook kennis met deze medewerkers