The platform for business insights

Alle bedrijven zouden in staat moeten zijn om hun bedrijfsvoering te draaien en te organiseren met het juiste dataproduct.

Het opbouwen van teams met alle benodigde competenties is arbeidsintensief en kostbaar. Bedrijven met een grote datafunctie hebben de mogelijkheid om deze competenties zelf op te bouwen. Elk bedrijf met een kleinere functie moet beslissen welke van de benodigde competenties intern behouden moeten blijven en welke van de competenties kunnen worden uitbesteed.

Elk bedrijf zou op zijn minst de activiteiten moeten uitvoeren die tot de kern van hun eigen bedrijf behoren.

Elk bedrijf heeft de opleveringen van de andere activiteiten nodig, zonder diepgaande kennis en zonder middelen op dit gebied te hebben.

Mogelijkheden binnen NAIA

NAIA

Gebaseerd op jarenlange ervaring hebben we een gestandaardiseerde slimme oplossing ontworpen en gebouwd op basis van het Azure-platform. Deze oplossing stelt elke klant in staat bruikbare inzichten te verkrijgen zonder alle vaardigheden zelf te hoeven ontwikkelen.

NAIA levert waarde dankzij een basisfundering met toegevoegde modules.

De modules met toegevoegde waarde helpen medewerkers van klanten - zonder dat ze specifieke technische tools hoeven te kennen - bij het uitvoeren van activiteiten:

  • Data-analyse en modellering
  • Inzichten in gegevenskwaliteit

Wij geloven