Je platform voor je bedrijfs-inzichten

Alle bedrijven hebben de behoefte om inzichten te hebben over hun bedrijfsvoering. Daarbij is een volwassen data en analytics omgeving een must.

Het opbouwen van datateams met alle benodigde competenties is arbeidsintensief en kostbaar. Bedrijven met een grote datafunctie hebben de mogelijkheid om deze competenties zelf op te bouwen. Elk bedrijf met een kleinere functie moet beslissen welke van de benodigde competenties intern behouden moeten blijven en welke van de competenties kunnen worden uitbesteed.

Het NAIA dataplatform zorgt voor een snel en degelijk fundament van je dataoplossing. Hiermee kun je zelf focussen op het verwaarden van de data en kun je een vliegende start maken in het leveren van nieuwe inzichten.

NAIA-oplossing

Gebaseerd op jarenlange ervaring hebben we een gestandaardiseerde slimme oplossing ontworpen en gebouwd op basis van het Azure-platform. Deze oplossing stelt elke klant in staat bruikbare inzichten te verkrijgen zonder alle vaardigheden zelf te hoeven ontwikkelen.

NAIA levert waarde dankzij een data platform waarin veel functionaliteit beschikbaar is. Je kunt zelf direct aan de slag om goede analytics oplossingen te realiseren. Ook hierbij bieden je natuurlijk onze expertise om dat vorm te geven. En met de NAIA-oplossing zorgen wij ervoor dat je data beschikbaar komt en blijft.

Daarnaast wordt er aanvullende waarde geleverd met intelligente modules voor:

  • Data-analyse en modellering
  • Inzichten in gegevenskwaliteit
  • Predictive Analytics
  • Slimme Ingestiemethoden
  • Actiegerichte dashboards