Nieuwe pay-off: ‘Taking data to heart’

Dit voorjaar vierde Nippur haar 15-jarig jubileum. In die vijftien jaar is ons team gegroeid, zowel in aantal collega’s, als in ervaring. Daarnaast hebben we onze aanwezigheid uitgebreid met een locatie in Zetten (Gld). We hebben in die jaren veel klanten geholpen om meer waarde uit hun data te halen.

Volop in ontwikkeling in het vakgebied

Op het gebied van data en informatie volgen de ontwikkelingen, kansen en mogelijkheden zich in een snel tempo op. Wij volgen alles op de voet en hebben de afgelopen jaren onze diensten op het gebied van datamanagement dan ook uitgebreid met data science en Big Data engineering.

Uiteraard blijven we sterk op het vlak van data warehousing en business intelligence, waar onze basis ligt. Wij helpen onze klanten met steeds betere en innovatievere oplossingen om data om te zetten in waardevolle informatie. We bouwen oplossingen én organiseren dienstverlening vanuit een externe adviesrol, of als consultant binnen de BI-afdeling van de klant.

Daarnaast hebben we ook nieuwe datawarehouse-oplossingen neergezet. Dankzij onze kennis van datamanagement, onze gestructureerde manier van werken én onze deskundige consultants hebben we samen met onze klanten flinke stappen gezet.

Voorbereid de toekomst tegemoet

Als iets ons bindt als gedreven consultants, dan is het onze passie voor data. Elk bedrijf, elke organisatie beschikt immers over steeds meer data. Wij helpen onze klanten graag om hiervan waardevolle informatie te maken, waarmee ze gericht actie kunnen ondernemen.

Of het nu gaat om het neerzetten van een robuuste data-architectuur, het bouwen van gedetailleerde rapportages, of het op zoek gaan naar onvermoede verbanden. In alle gevallen zetten we data in het hart van de organisatie van de klant. Daarom veranderen wij na 15 jaar onze pay-off in “Taking data to heart”. Want daarmee maken we écht het verschil.