Nippur-night in het teken van YawajeewaDe Nippur-night van donderdag 16 november stond in het teken van het Yawajeewa Community Learning Centre. Deze school voor circa 60 straatkinderen in Negombo, Sri Lanka, wordt al jaren gesteund door Nippur.

Op deze avond gaf Miep Larsen, onze contactpersoon in Sri Lanka, een presentatie over wat er allemaal gedaan is met de grote donatie van Nippur de afgelopen keer. Zo heeft de school nu 2 toiletten, een douche, een betere keuken en een voorraadkamer kunnen bouwen.

Pieter en Miep onthulden het prachtige kunstwerk dat de kinderen daar op textiel gemaakt hebben als dank. Dit kunstwerk komt uiteraard ook op kantoor in Oirschot te hangen.

Tot slot was er ook aandacht voor alle plannen en ambities. Een deel van de kinderen slaapt ’s nachts op straat, dus de wens is groot om voor hen veilige overnachtingsverblijven te kunnen bouwen. Ook zou de school graag een bus hebben, om ook les te kunnen geven op meer afgelegen plekken.

Zoekt jouw bedrijf nog een mooi mvo-doel? Een plek waar het geld direct ten goede komt van de gemeenschap en dat goed bestuurd wordt? Neem dan even contact op, zodat ook jij Yawajeewa voortaan kan steunen!