Nippur organiseert Zero to Snowflake ontbijtsessiesFocus op je data, niet op je datawarehouse

In combinatie met een lekker ontbijt organiseert Nippur een Zero To Snowflake workshop. In deze sessie gaan we hands-on met Snowflake aan de slag en ervaar je hoe eenvoudig het is om met Snowflake aan de slag te gaan en leggen we je uit wat de voordelen van een oplossing als Snowflake zijn.

Wat leer je?

 • De Snowflake interface gebruiken
 • Eenvoudig laden, integreren en query-en van (semi-)gestructureerde data
 • Het direct op en afschalen van workloads
 • Zero Copy Clone en Time travel

  Voor wie?

  Zero to Snowflake staat open voor alle data professionals – data engineers, data-analysts, datamanagers, BI-managers, datascientists, IT-managers – en iedereen die interesse heeft in de mogelijkheden van cloud-built analytics.

  Waar en Wanneer?

  De eerste twee Zero to Snowflake-sessies hebben we gehad op 27 januari en 11 februari jl. Wij zijn zeer enthousiast door de leuke reacties. Op korte termijn organiseren we nog een sessie op ons kantoor in Oirschot. Meld je aan door hieronder op de datum te klikken.
  5 maart 2020

  De sessie begint om 08:00 uur met een ontbijt bij binnenkomst en om 08:30 uur zullen we daadwerkelijk starten. Om 10:00 uur heb je jouw eerste analyses gemaakt in Snowflake op zowel gestructureerde als ongestructureerde data en praten we nog even na onder het genot van een kop koffie. Natuurlijk kun je ook direct door voor een productieve dag op kantoor.
 • Een greep uit de reacties tijdens de sessies:
  Holke Visser: "I'am impressed!"