Tekenen van contract door Mohammad Yasin

Even voorstellen – onze nieuwe data engineer Mohammad Yasin

 

Per 1 januari dit jaar hebben we weer 2 nieuwe collega’s mogen verwelkomen: Mohammad en Martijn. Mohammad heeft een prachtig inspirerend verhaal verteld over hoe zijn professioneel pad is verlopen om uiteindelijk bij Nippur te belanden.

In 2023 heb ik mijn ICT bacheloropleiding aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond. Tijdens mijn studie koos ik voor de richting van Data Solutions Development. Deze beslissing was verre van eenvoudig, gezien de zes beschikbare specialisaties waarvan drie mijn interesse wekten. Mijn twijfel over welke richting ik moest kiezen werd uiteindelijk beslecht na een inspirerende les in mijn eerste studiejaar. Pieter Rambags (een van de oprichters van Nippur) deelde toen zijn passie voor de wereld van data en liet me inzien welke creatieve mogelijkheden er schuilgaan achter het werken met data.

Ik koos voor Data Solutions Development vanuit de ambitie om waardevol werk te verrichten, werk dat niet alleen plezierig is maar tevens betekenisvol voor zowel de samenleving als het bedrijfsleven. Naarmate mijn opleiding vorderde, groeide mijn passie voor dit vakgebied. De directe betrokkenheid bij het bedrijfsleven en het inzicht in hoe waardevol de door ons verwerkte data kan zijn voor anderen, versterkten mijn overtuiging dat ik de juiste richting had gekozen.

Na de succesvolle afronding van mijn afstudeeropdracht bij de gemeente Venlo in 2023 koos ik ervoor om daar te blijven werken. De werkomgeving is er aangenaam en de collega’s zijn prettig. Desondanks kwam ik al snel tot de ontdekking dat ik meer variatie in mijn werk wilde om mijn persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Gedreven door mijn leergierigheid heb ik voortdurend gestreefd naar het vergaren van nieuwe kennis en de toepassing ervan.

Ik was op zoek naar een bedrijf waarin ik me continu kon blijven ontwikkelen, waar ik kon leren van ervaren collega’s en steeds nieuwe uitdagingen kon aangaan. Na meerdere gesprekken met verschillende bedrijven ben ik uiteindelijk met een open geest en een verlangen naar voortdurende groei bij Nippur beland. Hier vind ik niet alleen professionele ontwikkeling, maar ook waardering voor wie ik ben als individu.

Mijn focus voor de toekomst ligt op voortdurende persoonlijke ontwikkeling en het vergaren van waardevolle ervaring in het bedrijfsleven. Ik wil mijn vaardigheden en kennis uitbreiden om zowel professionele groei te bevorderen als een positieve impact te hebben binnen Nippur.

Inmiddels ben ik goed opgevangen binnen het team en ik kijk uit naar een mooie tijd hier.

Mohammad Yasin