Pieter Rambags
partner – consultant

INNOVATIE – BUSINESS DEVELOPMENT – ONDERNEMEND 

Ik ben een betrokken, resultaatgeoriënteerde teamspeler die zich realiseert dat resultaten alleen geboekt kunnen worden als mensen prettig samenwerken. Als programmamanager of projectleider probeer ik altijd een omgeving te creëren waarin mensen kunnen excelleren. Inhoudelijk adviseer ik bedrijven over onderwerpen als data & analyticsstrategie, datamanagement en governance. Ik jaag innovatie aan door mijn leergierige instelling en kijk altijd over grenzen van organisaties naar mogelijke samenwerkingsverbanden waardoor kansen omarmd kunnen worden. Ik ben dol op lesgeven. Ik mag dan ook regelmatig optreden als gastdocent op het HBO en de Universiteiten. Tot slot neem ik initiatief op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen waar het Nippur betreft.

CREATIEF – MUZIKAAL – MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN 

In mijn vrije tijd koester ik een aantal passies. Zo speel ik op semi-pro niveau jazzgitaar en ben ik ook een regelmatige bezoeker van allerlei jazzworldconcerten concerten in binnen- en buitenland. Ik ben ambassadeur van Paradox Tilburg; het podium voor geïmproviseerde muziek. Daarnaast heb ik een passie voor het sociale domein en dan in het bijzonder vluchtelingenwerk en de jeugdzorg. In die hoedanigheid probeer ik het leven van vluchtelingen te verlichten. Ook lever ik in de regio Hart van Brabant graag een bijdrage aan een wereld waar datagedreven gezocht wordt naar interventies om het leven van kinderen die het moeilijk hebben, te verbeteren.

Maak ook kennis met deze medewerkers