CCV

BI en DatamigratieCCV is marktleider in betaaloplossingen zoals mobiele betaalmogelijkheden en volledige selfservice oplossingen in bijvoorbeeld parkeergarages. Daarnaast regelt zij de transactieverwerking achter de betalingen en bouwen zelfs hele webshops. CCV is actief voor uiteenlopende bedrijven, van lokale en regionale MKB-ondernemers tot grote Europese corporate opdrachtgevers.

VRAAGSTELLING

Binnen CCV Nederland heeft onlangs een ERP-migratie plaatsgevonden. Voor het sneller kunnen uitvoeren van een nazorg project als gevolg van deze migratie is er behoefte om, aan de hand van data analyse, correct en begrijpelijk te maken wat de oorzaak is van dataproblemen. Daarnaast moet er nog een aanvullende migratie plaatsvinden vanuit een legacy systeem.
INVULLING

Een van onze data-engineers is ingezet in de rol van Business intelligence- / Dataquality-specialist ter ondersteuning van deze migratie. Daarnaast moeten er Dataquality rapporten worden geleverd ter ondersteuning Datamigratieproces.

Het project is op dit moment in volle gang. Onze data-engineer heeft met zijn ervaring én inbreng van Nippur in de breedte een belangrijke bijdrage in de aanpak van de migratie

MEER PROJECTEN