CCV

  BI en Data Migratie  CCV is marktleider in betaaloplossingen, zoals mobiele betaalmogelijkheden en volledige self-service oplossingen in – bijvoorbeeld – parkeergarages. Daarnaast regelt zij de transactieverwerking achter de betalingen en bouwen zelfs hele webshops. CCV is actief voor uiteenlopende bedrijven: van lokale en regionale MKB-ondernemers tot grote Europese corporate opdrachtgevers.

  VRAAGSTELLING

  Binnen CCV Nederland heeft onlangs een ERP migratie plaatsgevonden. Voor het sneller kunnen uitvoeren van een nazorg project als gevolg van deze migratie is er behoefte om, aan de hand van data analyse, correct en begrijpelijk te maken wat de oorzaak is van dataproblemen. Daarnaast moet er nog een aanvullende migratie plaatsvinden vanuit een legacy systeem.
  INVULLING

  Een Nippur consultant is ingezet in de rol van Business intelligence / Data Quality specialist ter ondersteuning van deze migratie. Daarnaast moeten er Data Quality rapporten worden geleverd ter ondersteuning Data Migratie proces.

  Het project is op dit moment in volle gang. De Nippur consultant heeft met zijn ervaring én inbreng van Nippur in de breedte een belangrijke bijdrage in de aanpak van de migratie