CCV

BI en Data MigratieCCV is marktleider in betaaloplossingen zoals mobiele betaalmogelijkheden en volledige self-service oplossingen in bijvoorbeeld parkeergarages. Daarnaast regelt zij de transactieverwerking achter de betalingen en bouwen zelfs hele webshops. CCV is actief voor uiteenlopende bedrijven, van lokale en regionale MKB-ondernemers tot grote Europese corporate opdrachtgevers.

VRAAGSTELLING

Binnen CCV Nederland heeft onlangs een ERP-migratie plaatsgevonden. Voor het sneller kunnen uitvoeren van een nazorgproject als gevolg van deze migratie is er behoefte om, aan de hand van data analyse, correct en begrijpelijk te maken wat de oorzaak is van dataproblemen. Daarnaast moet er nog een aanvullende migratie plaatsvinden vanuit een legacy systeem.
INVULLING

Éen van onze data-engineers is ingezet in de rol van Business intelligence / Data Quality specialist ter ondersteuning van deze migratie. Daarnaast moeten er Data Quality rapporten worden geleverd ter ondersteuning Data Migratie proces.

Het project is op dit moment in volle gang. Onze data-engineer heeft met zijn ervaring én inbreng van Nippur in de breedte een belangrijke bijdrage in de aanpak van de migratie

EEN SELECTIE VAN ONZE PROJECTEN IN DE AFGELOPEN JAREN