Diverse klanten

Workshop Data Science in a Day

VRAAGSTELLING

De mogelijkheden met data zijn gigantisch. Maar het vergt wel iets van je medewerkers en van je organisatie om er ook werkelijk waarde uit te halen. Het gaat namelijk niet vanzelf. Wil je meer, heb je misschien al een poging gedaan, maar staan er nog veel vragen open. Begin met het creëren van een gemeenschappelijke awareness.
INVULLING

Wij hebben een workshop van één dag gemaakt geschikt voor verschillende deelnemers van je organisatie. Het ochtenddeel is vooral informatief. We lichten toe wat Data Science inhoudt en plaatsen het in een groter kader. Hierdoor wordt het makkelijker om vast te stellen waar kansen liggen. In dit deel zitten interactieve elementen waaronder het vaststellen van de volwassenheid van de eigen organisatie met betrekking tot Data Science. Het middagdeel is vooral bedoeld voor diegene, die zélf eens achter de knoppen willen zitten. We gaan met onze data of, nog liever zelfs, met eigen data van uw organisatie aan de slag om Data Science modellen te ontwikkelen in R.

Deelnemers zijn enthousiast over de mogelijkheden van Data Science. Daarnaast zorgt zo'n workshop ervoor dat de deelnemers samen de verwachtingen van data science in het bedrijf bespreken. In enkele gevallen worden er al business vraagstukken concreet als pilot voor een project benoemd. "Wow, nu begrijp ik in ieder geval de basisprincipes. En ik snap ook hoe we in ons bedrijf de eerste stappen kunnen zetten. Dit gaat ons verder brengen".

MEER PROJECTEN