Nippur Ronald McDonaldhuis

Ronald McDonaldhuis, VeldhovenAls je kind ziek is, wil je als ouder zo dicht mogelijk in de buurt zijn. Je wilt binnen een paar minuten aan de rand van het bed staan als je kind je nodig heeft. Daarom zijn er de Ronald McDonald Huizen. Zo heeft een ziek kind altijd z’n ouders in de buurt. Voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan.

Erik Poelhuis tekende in oktober 2017 namens Nippur een 3-jarig sponsorcontract, dat in 2020 is verlengd met nog eens 3 jaar, met het Ronald McDonald Huis in Veldhoven. Daarmee treden wij toe tot de ‘Club van 52’. Zo kunnen zij jaarlijks op een donatie rekenen waarmee Nippur bijdraagt aan exploitatie van het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant.

Bekijk ook de website van het Kinderfonds.

Nippur weeksponsor Ronald McDonaldhuis in Veldhoven
In 2017 is Nippur een sponsorschap aangegaan met het Ronald McDonaldhuis in Veldhoven. In week 30, 2018 waren wij weeksponsor. Het leek ons leuk om de bewoners in die week te trakteren op iets lekkers. Omdat de temperaturen boven de 35 °C kwamen, lag het voor de hand om een ijskar te bestellen.

Dat was een succes! Ons gebaar is heel enthousiast ontvangen. Zowel door de bewoners en hun kinderen, als door de medewerkers van het huis, is er echt genoten van deze traktatie. De ijscoman had er zichtbaar plezier in om deze mensen en hun kinderen van een welkome lekkernij te voorzien.

In de zomer van 2019 heeft een aantal medewerkers, tijdens de sponsorweek, de bewoners een dag voorzien van een heerlijke maaltijd. Zij hebben zelf de maaltijden bereid en daarmee de bewoners verrast en een dagje ontzorgd. Een schriftelijke waardering van éen van de bewoners liet ons weten dat het zeer gewaardeerd werd. En wij hebben het heel graag gedaan.