BI Specialist


De Nippur consultants die betrokken zijn BI-implementaties, pakken vaak een rol als lead developer. Dankzij vele jaren ervaring in applicatieontwikkeling hebben ze veel kennis verzameld over de best-practices. Zij begrijpen en beheersen de te implementeren technieken diepgaand. Daarnaast zijn zij gewend om de andere developers in het ontwikkelteam te coachen. Alle BI-specialisten hebben affiniteit met de eisen denken vanuit en binnen de kaders van de vastgestelde architectuur aan hen stelt.
Specialist met brede kennis en ervaring
Onze BI-specialisten van Nippur zijn vaak van vele markten thuis. Zij zijn vaak duizendpoten, die verschillende disciplines beheersen. Door de jarenlange ervaring zijn ze de vaste gesprekspartner van IT-architecten. Data modelleren kent voor hen geen geheimen meer.
Daarnaast zijn ze pragmatisch en zorgen ze ervoor dat de oplossing zowel wordt ontworpen, maat ook wordt gebouwd. Ze kunnen het zelf goed en in grotere teams sturen ze daarom vaak andere medewerkers aan.
Bij Nippur houden we ervan om goede robuuste oplossingen neer te zetten. In de huidige datawarehouse-omgevingen gaat er iedere dag gigantisch veel data doorheen. Als bedrijf moet je erop kunnen vertrouwen dat alle informatie klopt. Onze BI-specialisten maken slimme oplossingen en gebruiken de kennis van collega's om schaalbare, duurzame oplossingen neer te zetten.

ONZE ANDERE SPECIALISTEN

Uitgerust met brede vakkennis werken we met je samen aan een passende en verantwoorde data-oplossing.