BI Specialist


De Nippur consultants die betrokken zijn BI-implementaties, pakken vaak een rol als lead developer. Dankzij vele jaren ervaring in applicatieontwikkeling hebben ze veel kennis verzameld over de best-practices. Zij begrijpen en beheersen de te implementeren technieken diepgaand. Daarnaast zijn zij gewend om de andere developers in het ontwikkelteam te coachen. Al onze BI-specialisten hebben affiniteit met de eisen die aan hen worden gesteld; het denken vanuit- en binnen de kaders van de vastgestelde architectuur.

PROJECTEN VAN DE BI SPECIALIST

Specialist met brede kennis en ervaring
Onze BI-specialisten zijn vaak van vele markten thuis. Deze duizendpoten beheersen meerdere disciplines en zijn de vaste gesprekspartners van IT-architecten. Data modelleren kent voor hen geen geheimen.
Ze zijn pragmatisch en zorgen ervoor dat de oplossing zowel wordt ontworpen als wordt gebouwd. Zij zijn hierin gespecialiseerd en in grotere teams sturen ze daarom vaak andere medewerkers aan.
Bij Nippur houden we ervan om goede robuuste oplossingen neer te zetten. In de huidige datawarehouse-omgevingen wordt er iedere dag gigantisch veel data verwerkt. Jij moet erop kunnen vertrouwen dat alle informatie klopt. Onze BI-specialisten maken slimme, schaalbare oplossingen waarvoor ze de kennis van collega's gebruiken.