Data Engineer


Onze data-engineers zijn een kei in het ontwikkelen van data lakes in Hadoop. Dit vraagt specifieke kennis van Spark, Kafka en andere tools. Vanuit een conceptuele gedachte om robuuste oplossingen snel neer te zetten, zorgen onze engineers op dit vlak voor passende, unieke oplossingen.
Grote datasets hanteerbaar maken

Bedrijven verzamelen steeds meer data uit systemen, processen en van producten. Zo heb je te maken met gegevens uit veel en zeer verschillende soorten bronnen, zoals de administratieve systemen, het Internet of Things (IoT)en de verregaande digitalisering van de communicatie tussen bedrijven.
Onze klanten willen hiermee aan de slag om er innovatieve oplossingen mee te ontwikkelen. Onze data-engineers zorgen ervoor, dat de data op een slimme manier wordt opgeslagen in de moderne dataplatformen. Dat kan in een Hadoop-cluster zijn, maar ook cloud-oplossingen zijn zeer geschikt om schaalbare oplossingen neer te zetten. Met de kennis van alle tools helpt onze data-engineer klanten met de inrichting van de juiste datasets en platformen. Zo brengen we richting aan in het woud aan mogelijkheden.

ONZE ANDERE SPECIALISTEN

Uitgerust met brede vakkennis werken we met je samen aan een passende en verantwoorde data-oplossing.