Suzanne van Es
partner – consultant

STRUCTUREREN – ORGANISEREN – COACHEN

Het fascineert mij enorm wat je allemaal kan met data. Daarom vind ik het zo leuk om samen met klanten op zoek te gaan naar dataoplossingen voor hun specifieke vraagstukken. Het ontleden van de businessvragen, het onderzoeken van de data en het modelleren van de dataoplossingen zijn aspecten van mijn werk waar ik erg veel energie van krijg. Wat zo mooi is aan het werken bij Nippur is dat wij deze drive allemaal hebben. Het is een voorrecht dat ik als managing partner mijn steentje kan bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de organisatie. Zo kan ik er mede voor zorgen dat Nippur een organisatie is waar je uitgedaagd blijft worden om te leren maar ook gedragen wordt door je collega’s. 

FANTASY BOEKEN – DUIKEN – CREATIEF BEZIG ZIJN

Mijn eerste fantasy boek kreeg ik als afscheidskado van een klant. Sindsdien lees ik weinig anders meer. Robin Hobb staat met stip bovenaan mijn lijst van favoriete schrijfsters. Ik vind het heerlijk om even ondergedompeld te zijn in een totaal andere wereld. Die andere wereld vind ik ook als ik duik. De onderwaterwereld is prachtig en ik heb het geluk dat ik al veel mooie plekken heb gezien op deze aarde zoals Bonaire, de Maladieven en Mozambique. Mijn hoogtepunt was wel het duiken met dolfijnen in Egypte, ze kwamen echt spelen! Daarnaast ben ik privé ook graag creatief bezig, het is voor mij echt een uitlaatklep om met mijn handen iets te maken.  Dat kan verschillen van het maken van een kartonnen huisje voor onze katten tot het haken van een nieuwe sjaal.

Hier kun je ook Suzanne’s blog lezen:

Maak ook kennis met deze medewerkers