Tom van der Wielen
consultant

CREATIEF – GEDREVEN – DETAILGERICHT

Complexe (business) problemen oplossen met datagedreven antwoorden, daar haal ik m’n energie uit. Ik verbaas me soms nog steeds over wat er allemaal mogelijk is met de data om ons heen. Zelf bijt ik me dan ook graag vast in trajecten van begin tot eind. Zeker als deze maatschappelijke impact hebben.

VRIENDEN – VREUGD – VARIATIE

Ik ben vaak te vinden bij m’n vrienden. Of we nu gamen, koken of alleen eten, ze zijn altijd in de buurt en een belangrijk deel van m’n leven. Verder ben ik meestal niet voor één hobby te vangen, ik varieer vaak. Zo heb ik hackathons met vrienden georganiseerd, maak ik soms muziek en video’s of heb ik een lasergraveerder gekocht. Het is altijd weer wat nieuws en anders.

Maak ook kennis met deze medewerkers