Vacature Azure Software Engineer

Oirschot & Nijmegen

Azure Data Platform NAIA

Onze klanten willen altijd inzicht en vertrouwen hierbij op een stabiele data oplossing. Ons Azure Data Platform NAIA is ontwikkeld om dag-in-dag-uit grote hoeveelheden data te verwerken én de klanten te faciliteren om er actiegerichte inzichten mee te verkrijgen. Dankzij een simpel lijkende oplossing is de klant ontzorgd en kan die zich focussen op de eigen dagelijkse vraagstukken. Maar achter een simpel lijkende oplossing zitten juist vaak goed doordachte en complexe oplossingen. Ons Azure Data Platform NAIA is een doordachte technische oplossing, waarin configuratie van Azure resources en ontwikkeling van software componenten op een geraffineerde manier samenwerken zodat we bij iedere klant deze zelfde basisconfiguratie kunnen inzetten. Op deze basisoplossing wordt bij de klant de koppeling gemaakt naar de klantspecifieke systemen. Onze Azure Software Engineers zijn continu bezig met het ontwikkelen en het verbeteren van het NAIA platform. Daarnaast worden releasegewijs nieuwe features toegevoegd.

Ben jij er klaar voor?

Ben jij die slimme en leergierige software engineer met affiniteit voor data? Je hebt grondige kennis van dit vakgebied en je vindt het leuk om je te blijven ontwikkelen. Jouw kennis pas je toe bij de ontwikkeling van ons Azure Data Platform NAIA binnen de door ons gekozen tech stack. Denk daarbij aan Azure Cloud, Function Apps, Python, Java, SQL. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van specifieke tools zoals Terraform of Powershell. Naast het ontwikkelen op deze stack ben je ook betrokken bij keuzes die op termijn gaan bijdragen aan het succes van het Azure Data Platform NAIA. We onderzoeken continu welke onderdelen verbeterd kunnen worden. Hierbij is het opdoen en delen van kennis cruciaal. Als Azure Software Engineer werk je ook intensief samen met data engineers, die bij onze klanten de data oplossing implementeren. Zij zijn de gebruikers van het Azure Data Platform NAIA en gebruiken de software die het team van software engineers heeft uitgerold bij de klanten. Je vindt het leuk om je data-collega's te ondersteunen bij het ontwikkelen van strakke, beproefde en schaalbare code die altijd werkt. Complexe vragen ga jij niet uit de weg. Sterker nog, daar hou jij wel van. Je maakt prototypes om duidelijk te maken wat er mogelijk is met de nieuwste tools. Tot slot zorg je er ervoor dat nieuwe releases van NAIA Azure Data Platform worden uitgerold bij onze klanten. You build it, you run it, you treasure it.

Pas jij bij ons?

 • Je hebt een topdag als je aan de slag bent geweest met commits, pushes en merges van nieuwe code.
 • Op jouw CV staan diverse software-, test-, en scripting-tools, waaronder Python of Java.
 • Je hebt ervaring in cloudservices bij voorkeur Azure.
 • Je vindt het leuk om automatisch zelftestende pipelines te maken om nieuwe functionaliteit uit te rollen.
 • Je hebt een hbo- of wo-diploma.
 • Je werkt graag in een team en vindt het vanzelfsprekend om je kennis en ervaring te delen.
 • Je bent goed in het structureren van de vraag en het omzetten daarvan in functionaliteit voor ons dataproduct.
 • Je begrijpt wat onze data-specialisten (data-engineers, data-analisten, data-scientists) drijft en wat ze nodig hebben.
 • Je denkt na over de maatschappelijke dilemma’s in het gebruik van data en in je werk ben je hier bewust mee bezig.

Passen wij bij jou? Jij krijgt:

 • Veel afwisseling in je werk omdat je als software engineer werkt aan verbeteringen van bestaande features en het toevoegen van nieuwe functionaliteit.
 • Volop ruimte om training te volgen en te leren van je (senior) collega’s.
 • Goede werk-privébalans; we werken op ons kantoor in Oirschot of Nijmegen. Bovendien is deels remote werken steeds meer een onderdeel van onze werkweek.
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar (32 - 40 uur per week). Maak jij onze verwachtingen waar dan zetten we die na een half jaar om naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een bruto maandsalaris van € 3.500,- tot € 5.500,- op basis van 40 uur per week (afhankelijk van je leeftijd en ervaring is dit een indicatie en geen absolute grens)
 • Arbeidsvoorwaarden waar je wat mee kan; zoals 30 vakantiedagen, een dertiende maand en een collectieve pensioenregeling. Heb je een bijzondere situatie? Bespreek het en we bekijken wat mogelijk is.

Hoe nu verder:

 1. Neem contact met ons op.
 2. In een eerste gesprek maken we nader kennis en onderzoeken we samen of er een match is​ .
 3. Bij een positieve uitkomst van zowel jou als van ons, plannen we een tweede, informeel, gesprek met twee van je toekomstige collega’s. Op deze manier kan je uit eerste hand ontdekken hoe het is om bij Nippur te werken.
 4. Als jij dan nog steeds enthousiast bent en zijn onze collega’s ook positief, dan ontvang je van ons een contractvoorstel.