Vacature Data Engineer

Oirschot & Nijmegen

Beschikbare data bruikbaar maken, elke minuut van de dag!

Data beschikbaar maken voor rapportages en analyses. Klinkt eenvoudig? Voordat data ook echt bruikbaar is, moet je toch flink wat trukendozen opentrekken. Het begint al met de grote diversiteit in bronnen zoals ERP-pakketten, CRM- en HR-systemen, logistieke applicaties maar ook Google Analytics, sensoren en social media. Deze data is vaak niet netjes gestructureerd of makkelijk te ontsluiten. En heb je eindelijk de data beschikbaar, dan heb je nog een pittige klus deze data slim te modelleren. Laten dit nu juist uitdagingen zijn waar onze data engineers het warm van krijgen. Waarom? Omdat je zoveel kan met data. Maar vooral omdat er zoveel nieuwe technologische innovaties beschikbaar komen. Elke dag is anders, vol met vragen die roepen om mensen die slimme dingen doen met data.

Ben jij er klaar voor?

Ben jij die slimme en leergierige data engineer en ben jij toe aan de volgende stap? Kennis opdoen en delen is onze kracht. Deze kennis pas je toe bij onze klanten. Daar ga jij werken aan nieuwe dataoplossingen met de diverse tools en technieken. Wij werken met verschillende database-omgevingen en ETL-tools (zowel on-premise als in de cloud). Al onze collega’s kunnen goed overweg met SQL en begrijpen de concepten van een datawarehouseomgeving. Complexe vragen ga jij niet uit de weg. Sterker nog, daar hou jij wel van. Je maakt prototypes om duidelijk te maken wat er mogelijk is met de nieuwste technologieën. Daarna zorg je ook dat de oplossing op de juiste manier gaat draaien in productie.

Pas jij bij ons?

 • ​Je hebt een topdag als je aan de slag bent geweest met het structureren van data.
 • Op jouw CV staan ETL-tools, SQL-omgevingen. Je hebt ook ervaring in cloudservices als Azure en/of AWS of wilt deze ervaring graag opdoen.
 • Programmeren vind je leuk, je kunt al uit de voeten met Python of R of wilt dit graag leren.
 • Je hebt een hbo- of wo-diploma.
 • Je werkt graag in een team en vindt het vanzelfsprekend om je kennis en ervaring te delen.
 • Je bent goed in het analyseren van data en begrijpt wat data-analisten nodig hebben.
 • Je denkt na over de maatschappelijke dilemma’s in het gebruik van data en in je werk ben je hier bewust mee bezig.

Passen wij bij jou? Jij krijgt:

 • Veel afwisseling in je werk omdat je als consultant werkt aan dataoplossingen bij klanten, in verschillende branches en met verschillende uitdagingen.
 • Volop ruimte om training te volgen en te leren van je (senior) collega’s.
 • Goede werk-privébalans; we werken in Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland en Limburg. Bovendien is deels remote werken steeds meer een onderdeel van onze werkweek.
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar (32 - 40 uur per week). Maak jij onze verwachtingen waar dan zetten we die na een half jaar om naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een bruto maandsalaris van € 3.500,- tot € 5.500,- op basis van 40 uur per week (afhankelijk van je leeftijd en ervaring is dit een indicatie en geen absolute grens)
 • Arbeidsvoorwaarden waar je wat mee kan; zoals 30 vakantiedagen, een dertiende maand, een flexibele vervoersregeling en een collectieve pensioenregeling. Heb je een bijzondere situatie? Bespreek het en we bekijken wat mogelijk is.

Hoe nu verder:

 1. Neem contact met ons op.
 2. In een eerste gesprek maken we nader kennis en onderzoeken we samen of er een match is​ .
 3. Bij een positieve uitkomst van zowel jou als van ons, plannen we een tweede, informeel, gesprek met twee van je toekomstige collega’s. Op deze manier kan je uit eerste hand ontdekken hoe het is om bij Nippur te werken.
 4. Als jij dan nog steeds enthousiast bent en zijn onze collega’s ook positief, dan ontvang je van ons een contractvoorstel.