Specialist BI Project Manager

Vacature Management- en Projectondersteuner

Oirschot & Nijmegen

Nippur is een IT-consultancybedrijf. Wij helpen klanten in de regio Zuid- en Oost-Nederland met de inrichting van hun datavraagstukken. Onze organisatie bestaat uit bijna 30 gedreven consultants en is groeiende. De consultants worden aangestuurd door drie managementleden die zelf ook veel betrokken zijn bij klantprojecten. Ons secretariaat is de stabiele backbone van onze organisatie waardoor we in staat zijn snel, wendbaar maar ook zeer betrouwbaar te opereren. De primaire rol van het secretariaat is het proactief ontzorgen van het management en onze collega’s door alle interne processen soepel te laten verlopen.

Ben jij er klaar voor?

Omdat wij de komende jaren verder willen groeien en omdat wij onze dienstverlening hebben uitgebreid, zijn we op zoek naar versterking van ons secretariaat. Wat wij nodig hebben is iemand die het leuk vindt om onze interne processen te optimaliseren en kan ondersteunen in projecten waar we ons dataplatform implementeren en verantwoordelijk zijn voor het succesvol laten werken van deze omgeving. Je bent een teamspeler, je hebt uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden en je bent proactief in het zien en oppakken van werk.

Onze organisatie is klein, daarom vragen wij veel zelfstandigheid maar bieden we ook veel diversiteit. Elke dag komen weer nieuwe dingen op je af, je moet in staat zijn hier flexibel mee om te gaan. 

Jouw taken zien er als volgt uit:

 • Als onderdeel van het secretariaat ben je medeverantwoordelijk voor de uitvoering van onze interne processen zoals administratie, facturatie en diverse HR-processen.
 • Je denkt proactief mee in hoe onze interne werkprocessen verbeterd kunnen worden.
 • Je ondersteunt de projectteams die de implementatie van ons dataplatform bij klanten realiseren (PMO-werkzaamheden).
 • Je ondersteunt ook onze interne teams die verantwoordelijk zijn voor de dienstverlening naar onze klanten.
 • Je bereidt de maandelijkse rapportages voor die bestemd zijn voor klanten van ons dataplatform en controleert of aan de gemaakte contractafspraken is voldaan.
 • Je helpt mee subsidieaanvragen voor te bereiden.
 • Je denkt mee bij het vormgeven van het marketingbeleid voor ons dataplatform en je neemt een belangrijk deel van de uitvoering hiervan voor je rekening. (Opstellen marketingplan, afstemmen en uitvoeren hiervan, schrijven van teksten, afstemming met externe partners, verzorgen van publicaties via de website, LinkedIn en e-mail.)

Pas jij bij ons?

Ontzorgen is jouw tweede natuur en als spin in het web ben jij prima in staat te schakelen tussen de diverse werkzaamheden. Je kunt hoofd- en bijzaken daarbij goed van elkaar onderscheiden. Discreet en nauwgezet te werk gaan is voor jou vanzelfsprekend.
Daarnaast voldoe je aan de volgende punten:

 • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding.

 • Je hebt relevante werkervaring zoals managementassistent, directiesecretaresse of PMO-er.

 • Je bent behendig met het Office 365-pakket.

 • Nederlands beheers je vloeiend maar in het Engels kun je ook goed uit de voeten.

Passen wij bij jou? 

 • Jij krijgt een arbeidsovereenkomst voor 24-32 uur per week. We starten met een jaarcontract, deze wordt bij wederzijdse tevredenheid omgezet naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

 • Jouw bruto maandsalaris bedraagt € 2.700,- tot € 4.000,- op basis van 40 uur per week. Afhankelijk van leeftijd en ervaring is dit een indicatie en geen absolute grens.

 • Je krijgt een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden zoals 30 vakantiedagen op basis van 40 uur per week, een dertiende maand, winstdeling, reiskostenvergoeding en een collectieve pensioenregeling.

 • Er wacht je een mooie werkplek op ons kantoor in Oirschot en/of Nijmegen. Deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden; hiervoor krijg je een thuiswerkvergoeding.

 • Je krijgt een laptop en mobiele telefoon van de zaak.

 • Je krijgt een plek in een gezellig team met collega’s waar iedereen altijd klaar staat om elkaar te helpen.

Hoe nu verder:

 1. Neem contact met ons op.
 2. In een eerste gesprek maken we nader kennis en onderzoeken we samen of er een match is​ .
 3. Bij een positieve uitkomst van zowel jou als van ons, plannen we een tweede gesprek met je toekomstige collega. Op deze manier kan je uit eerste hand ontdekken hoe het is om bij Nippur te werken.
 4. Als jij dan nog steeds enthousiast bent en is onze collega ook positief, dan ontvang je van ons een contractvoorstel.