Vacature Software Engineer

Oirschot & Nijmegen

Ben jij niet in een hokje te plaatsen? Heb jij een voorliefde voor zowel software engineering als software development? Ben je op zoek naar een brede rol met ruimte voor ontwikkeling en specialisatie? Heb je affiniteit met data en is coderen een grote passie?  Bekijk dan eens deze vacature.

 

You build it, you run it, you treasure it.

Waar je aan gaat werken?

Waar wij als Nippur experts zijn op het gebied van dataoplossingen, hebben we als het gaat om software development en engineering nog voldoende uit te bouwen. We willen innovatief blijven voor onze klanten en daarom zijn we de afgelopen tijd volop bezig geweest met de ontwikkeling en implementatie van ons Data Platform NAIA

Ons Data Platform NAIA is ontwikkeld om dag-in-dag-uit grote hoeveelheden data te verwerken én de klanten te faciliteren met inzichten. Dankzij onze toegankelijke oplossing is de klant ontzorgd en kan die zich focussen op de eigen dagelijkse vraagstukken. Maar achter een toegankelijke oplossing zitten vaak juist goed doordachte en complexe concepten. Daarom zoeken we een nieuwsgierige software engineer om ons team te versterken!

Jouw rol

Jouw kennis pas je toe bij de ontwikkeling van ons Data Platform NAIA binnen de door ons gekozen tech stack (zoals Azure Cloud, Function Apps, Python, Java, SQL). Verder, ben je ook betrokken bij keuzes die op termijn gaan bijdragen aan het succes van het Data Platform NAIA. We onderzoeken continu welke onderdelen verbeterd kunnen worden. Je maakt prototypes om duidelijk te maken wat er mogelijk is met de nieuwste tools. Daarnaast, zorg je er ervoor dat nieuwe releases van NAIA worden uitgerold bij onze klanten. 

Aanvullende taken binnen je rol:

 • Uitrollen en implementeren van ons NAIA Data Platform bij klanten;
 • Werken met specifieke tools zoals Terraform of Powershell;
 • Kennisdeling binnen het team en bij klanten;
 • Intensief samenwerken met data engineers, die bij onze klanten de data-oplossing implementeren;
 • Ondersteuning bieden aan onze klanten, de gebruikers van NAIA.

Pas jij bij ons?

Je hebt al enige kennis van dit vakgebied, en je wil vooral graag leren en verder ontwikkelen. Je bent een sparringpartner voor onze Software Developer collega Maarten. Je vindt het leuk om je data-collega's te ondersteunen bij het ontwikkelen van strakke, beproefde en schaalbare code die altijd werkt. Complexe vragen ga jij niet uit de weg. Sterker nog, daar hou jij wel van.

 • Je hebt affiniteit met cloud generation, model based design and code generation;
 • Je bent bekend met software-, test-, en scripting-tools, bij voorkeur Python of Java, en anders vind je het geen probleem dit te leren;
 • Je werkt graag in een team en vindt het vanzelfsprekend om je kennis en ervaring te delen;
 • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Je denkt na over de maatschappelijke dilemma’s in het gebruik van data en in je werk ben je hier bewust mee bezig.

Passen wij bij jou? 

 • Je krijgt veel afwisseling in je werk omdat je als software engineer werkt aan verbeteringen van bestaande features en het toevoegen van nieuwe functionaliteit.
 • We hechten waarde aan een goede werk-privébalans; we werken op ons kantoor in Oirschot of Nijmegen. Bovendien is deels remote werken steeds meer een onderdeel van onze werkweek.
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar (32 - 40 uur per week). Maak jij onze verwachtingen waar dan zetten we die na een half jaar om naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een bruto maandsalaris van € 3.500,- tot € 5.500,- op basis van 40 uur per week (afhankelijk van je leeftijd en ervaring is dit een indicatie en geen absolute grens)
 • Je hebt de ruimte voor ontwikkeling en specialisatie binnen Nippur;
 • Wij vinden elkaar ook in de bourgondische levensstijl; we houden van lekker tafelen en gezelligheid!
 • Arbeidsvoorwaarden waar je wat mee kan; zoals 30 vakantiedagen, een dertiende maand en een collectieve pensioenregeling. Heb je een bijzondere situatie? Bespreek het en we bekijken wat mogelijk is.

Hoe nu verder:

 1. Neem contact met ons op.
 2. In een eerste gesprek maken we nader kennis en onderzoeken we samen of er een match is​ .
 3. Bij een positieve uitkomst van zowel jou als van ons, plannen we een tweede, informeel, gesprek met twee van je toekomstige collega’s. Op deze manier kan je uit eerste hand ontdekken hoe het is om bij Nippur te werken.
 4. Als jij dan nog steeds enthousiast bent en zijn onze collega’s ook positief, dan ontvang je van ons een contractvoorstel.