Wilbert van Ruremonde
consultant

OPLOSSINGSGERICHT – ARCHITECTUUR – DATA ENGINEER

Er bestaat geen probleem waar geen oplossing voor te vinden is, een oplossing om op korte termijn waarde toe te voegen en een oplossing om voor de langere tijd gedekt te zijn. Die combinatie en daarin met de klant de meeste waarde toevoegen, dat is waar ik voor sta. Met mijn jarenlange ervaring bij verschillende bedrijven ben ik overtuigd van mijn toegevoegde waarde. In overleg met en samen met de klant halen we het maximale uit de omgeving en komen we tot de beste oplossing.

GEZIN – NATUUR – TAFELTENNIS

Als het werk is gedaan vind ik het heerlijk om tijd te besteden aan het gezin, en dan het liefste met z’n allen buiten in de natuur. Geocachen is dan een activiteit die we allemaal kunnen waarderen. Een verslavende hobby waarmee je op de leukste en mooiste plekken komt. Met mijn vrouw en mijn 3 kinderen is dat altijd een groot succes. Verder haal ik veel voldoening uit het zijn van vrijwilliger. Ik ben alweer 10 jaar actief als voorzitter van de tafeltennisclub Taverbo in Boxtel waar ik zelf ook graag een balletje sla.

Maak ook kennis met deze medewerkers