Wilbert van Ruremonde start in februari als datawarehouse-architect


Vanaf 1 februari krijgen wij bij Nippur versterking van Wilbert van Ruremonde. Deze ervaren specialist, op het gebied van datawarehouse-architectuurontwerp en -ontwikkeling, was toe aan een inspirerende volgende stap in zijn carrière. Toch was hij niet per se op zoek naar een andere baan.

Wilbert werkt namelijk al ruim 11 jaar tot volle tevredenheid bij Ordina. Voor Ordina was hij de laatste 8 jaar binnen Rabobank Nederland actief als BI-Consultant en Solutions Architect. In die jaren heeft Wilbert zich volop kunnen ontwikkelen op zijn vakgebied en op persoonlijk vlak. Hij merkte echter dat hij daar de meeste zaken die hij wilde leren wel onder de knie had. Toen hij het artikel over Nippur in het Eindhovens Dagblad las, maakte dat hem nieuwsgierig naar ons.

Kennismaking en een goede match

Hij was aangenaam verrast om een club experts in het vakgebied te ontdekken, bij hem “om de hoek”. Soms komen nieuwe kansen blijkbaar op het juiste moment op je pad, ook al ben je niet actief op zoek. Contact met Nippur werd snel gelegd, dankzij een ex-collega (en binnenkort dus opnieuw collega).

Na wat verkennende gesprekken bleek er een goede match tussen de ambities van Wilbert en Nippur. Voor Wilbert staat de vraag van de klant centraal in zijn werk. Dat is het uitgangspunt. Daarbij verwacht hij zijn kennis rondom de mogelijkheden van datawarehousing in de cloud te kunnen verbreden.
Wij zijn erg blij met de komst van Wilbert naar Nippur en kijken ernaar uit om samen met hem data centraal te stellen bij steeds meer bedrijven.